Intet nyt

Intet nyt under solen i disse dage og uger.

Jeg har hverken noget fantastisk eller nyt at fortælle her fra Købe Bugt. Dagene bider sig selv i rumpen, glider nærmest lidt ud, hvor det ikke er så vigtigt, hvilken ugedag det er.

Jeg arbejder en del på mit Tag-over-hovedet-job, altså hjemmefra. Når jeg kommer hjem hænder det, at jeg falder i søvn, og er der tid, arbejder jeg kortvarigt med mine egne sager. Her og nu er det sy-opgaver. 300 risposer er undervejs. Jeg skal hilse og sige, at det kræver både tid og tålmodighed i større mål, end forventet. Men jeg er glad. Det er en god opgave.

Når risposerne er færdige skal jeg sy fødselsdagsflag til den store guldmedalje. Rød hvide farver. Jeg er “desværre” nødt til at handle mere stof og ser således tungt frem til, at skulle af sted til den store stofbutik. …. Nej, det passer ikke! Jeg har haft selvvalgt, men strengt nødvendigt forbud mod at købe mere stof, så det bliver som at træde ind i en slikbutik. Jeg glæder mig helt ustyrligt.

Øjenklapperne venter også på at blive sy-testet. – Der er rigeligt at se til.

Jeg er glad for mit arbejde, men jeg ser frem til nogle feriedage, hvor jeg kan fordybe mig i mine hjerteinteresser. Jeg øver mig hver eneste dag i at genoptage arbejdet efter endt rugbrødsarbejde, men det intense og kreative flow oplever jeg ikke. Det kræver flere dage i stræk uden alt andet.

Ellers går jeg og drømmer om at have mit eget sted, et lille sted, hvor jeg kan sælge mine bøger og mit håndværk. Det har jeg eventuelt nævnt før. Hmm

Det var lidt herfra. Intet nyt, men alt går fint.

NB. Billedet viser en gammel blikdåse. Jeg har lagt et mønstret papir i bunden for at skabe en kønnere baggrund. Kniplepindene vil jeg bruge til at opbevare broderetråd. Saksen og det lille bundt til broderegarn er købt hos www.oenskefe.dk ved Mette Danielsen. Smukke sager.

Leave a Reply

%d bloggers like this: