Introvert – Dag 6

Når to introverte er sammen opstår der let pauser. Men det gør ingenting, for i modsætning til så mange andre sammenhænge, er pauserne ikke akavede. Vi kigger på livet omkring os og taler i brudstykker om de mennesker vi ser. Vi er ironiske og sarkastiske overfor skæve detaljer, vi griner og fjoller med hinanden, men der er en indforstået ro mellem os. Vi får også talt om indholdsrige emner, og der er plads til at hver især taler færdig. Jeg synes selv, jeg er en lidt bedre udgave af mig selv, men det kan selvfølgelig være, at det er noget jeg bilder mig ind. For mig betyder venskab med en introvert, at jeg ikke behøver forstille mig. Jeg har ikke angsten for, at jeg burde ”gøre noget mere”. Det lyder enkelt, men det er en stor befrielse, at et møde ikke har det mindste anstrøg af anstrengelse. Sådan er det ofte med andre venskaber med mindre vi kender hinanden rigtig godt. Selv om vi som introverte har fælles træk, er der masser af lære ved hinanden. Jeg ville ønske, at jeg kunne blive bedre til at fralægge mig trangen til at tale. Jeg er så vandt til at være på blandt større grupper af mennesker. Det er altid sammenhænge, hvor det handler om de andre mennesker. Jeg glemmer, når et enkelt menneske er sammen med mig, fordi det er mig og ikke en anden. Hver gang vi mødes, går der lidt tid, inden jeg falder ned og er i det leje, jeg holder mest af. Rolig grounded og gerne lyttende.

Jeg vil gerne sige tak til venskaber og især til min ven for at invitere mig på tur i dag. Det var en fornøjelse. Tænk, du fik mig i Bagsværd sø uden en trevl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: