Jeg glæder mig

En ven har på det seneste talt om, hvor dejligt det er at være farfar. Han har beskrevet, hvor meget han nyder at sidde med den lille pige og de kigger på hinanden og lærer hinanden mere og mere at kende. Når jeg hører, at de små barnehænder rører hans ansigt og tager fat i ham, mindes jeg følelsen, da mine egne børn gjorde det samme. Vi blev aldrig trætte af hinanden, og selv om de i dag er voksne, lærer vi stadig hinanden at kende. Lige fra de blev født lærte mine børn mig ting om livet og om mig selv.

Jeg glæder mig til, hvis jeg er så heldig også at få et barnebarn. Så skal vi som min ven gå tur med klapvogn og barnevogn og kigge på naturen. Det bliver dejligt at opleve verden sammen.

Det er hyggeligt, når min ven fortæller om hans oplevelser med barnebarnet. Det er tydeligt, at han er meget glad for hende og gerne vil være sammen med hende og hendes forældre. Det synes jeg er rart. Det er så enkelt og jeg tænker, at livet vel handler om at være sammen og have det godt med hinanden.

Det klæder min ven at være blevet farfar. Han virker mere hel uden at det skal lyde forlorent, men det er sådan jeg ser det.

Jeg glæder mig på vegne og glæder mig til. 🙂

 

På billedet ses min lille pige i færd med havearbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: