Julegaver

Julegaveideer.

Frem til jul medsender jeg en syet, hæklet eller strikket vimpel ved bestilling af en af mine bøger. Det drejer sig om bøgerne

Vimpler – En bog med anvisninger til at kreere din egen vimpel i f.eks. stof, garn eller karton. Der er masser af billeder og tips til inspiration samt små historier om, hvordan de er blevet til og hvilke tanker, der er bag hver enkel.

Samtaler om Strik og Hækling – En bog med 31 interview om det at strikke eller hækle. Man skulle tro, at det bare drejer sig om ro og håndarbejde, men sådan er det langt fra. Vi hører historier fra ejeren af garnbutikken og hendes vej dertil, designeren, og hende der har solgt alt for at rejse jorden rundt med strikkepindene eller ham, der sneg sig til at købe garn, for det var jo ikke sejt som ung mand – og senere blev han vært for tv-programmet Den store Strikkedyst. For ikke at tale om den miljøbevidste, som strikker i alle materialer, han kan komme til plus de andre, heriblandt fritidsinteresserede med sans for detaljer og kvalitet. En lækker bog.

Hilsener – En lille bog med 10 hilsener af vidt forskellig art.

Bestiller du hos Gitte Bobak (mail gittebobak@yahoo.dk / tlf. 40962421) bliver bogen signeret og der følger som sagt en vimpel med.

Decemberhilsen fra mig til dig

Leave a Reply

%d bloggers like this: