Julehilsen til B

Kære B

Når vi mon at ses inden juleaften? 

Også du og jeg har kendt hinanden i en del år. De første år som kollegaer på en større arbejdsplads, hvor vi som sådan ikke havde nogen grund til at sparre med hinanden. 

En årelang pause opstod, hvorefter vi atter mødtes i arbejdssammenhæng, men denne gang som helt tætte kollegaer. Det blev et vendepunkt. Vores rammer havde meget at ønske sig. Til gengæld blev det netop de ugunstige forhold, som gjorde, at vi lærte hinanden at kende og at holde af hinanden. 

Nu er vi igen hver for sig arbejdsmæssigt, men har opbygget et nært, positivt og givent venskab. Vi har en fælles baggrund af et par omgange, og vi har opdaget fælles, spændende interesser, som intet har med arbejde at gøre. Det er jeg enormt glad for. Jeg glæder mig hver gang, vi skal ses. Vi får drøftet flere emner og nørder frit om vore passioner. Det er få, jeg har den frihed med. 

Tak for kært venskab og jeg glæder mig til mange møder i 2019.

Jeg ønsker dig og familien en dejlig jul og et skønt nytår. Det bringer helt sikkert gode ting. <3 Jeg har valgt julebillede af et juleur, fordi vi to har alt for travlt i hverdagen, men alligevel finder tid til en kop kaffe eller the sammen med garn og tråd.

Kærlige hilsener

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: