Julehilsen til J

Kære J

Det er december og en god anledning til at skrive en hilsen.

Vi har kendt hinanden længe, små 15 år vil jeg tro. Vi mødtes ved Planetariet og begyndte en samtale, som endnu lever i bedste velgående. Vores venskab har udviklet sig, besøgt ukendte veje og været parkeret på en blind vej for en længere stund, indtil den en dag åbnede sig og samtidig viste andre muligheder. 

I dag er vi rigtig gode venner via de digitale veje. Noget jeg værdsætter meget. Der kan gå dage eller sågar uger imellem kontakten, men det er hver gang, som var det i formiddags, vi talte sammen. Venskabsformen er uden forventninger. Jeg kan ikke komme i tanke om andre af mine få venskaber, hvor det er på samme måde. Den forventningsfrie samtale er let og ukompliceret. Intet emne er hverken for småt eller tabu og svarfristen er, når det passer ind. 

En gang imellem tager jeg mig selv i at spørge dig om noget, hvor jeg er 98% sikker på dit svar. I skrivende stund smiler jeg af den erkendelse, for det er noget af det rare ved at kende hinanden. Også selv om jeg gør mig umage, lidt for din skyld eller på foranledning af dig, at tænke nye tanker. Du holder mig til ilden om det positive ved et lyst sind, og det givende i at turde tænke utraditionelle tanker til ende. 

Tak for særligt venskab. Jeg ønsker dig en glædelig jul og et skønt nytår. Jeg ser frem til kommende samtaler i 2019. 

De bedste julehilsener

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: