Kreativitet – 1. marts 2019

1. marts 2019

Denne første forårsmåned skal handle om kreativitet. Du er velkommen til at byde ind, døren er åben.

I tirsdags modtog jeg en stor pakke med den fineste gine, jeg længe har pønset på at købe. I stedet fik jeg den i gave af mine velmenende børn. Det blev jeg selvfølgelig meget glad for. Ginen er betrukket med smukt sort stof og står på 3 sorte træben. Der gik ikke længe, inden den blev klædt på for første gang med et strikket halstørklæde, strikket i lækkert garn.

Det er som om, at ginen er årsag til en mindre kædereaktion af positiv uro. Jeg tog billeder af strik på ginen og fik lyst til at fotografere endnu mere håndarbejde i gennemtænkte motiver. Jeg begyndte at tilrette min profil på Instagram, da jeg kan forstå at Instagram er et lukrativt sted at sælge ting og sager. Den viden er for stor en fristelse at sidde overhørigt, så jeg er i gang, og det er her de gennemtænkte billedmotiver kommer i spil. Det kunne være sjovt, hvis det lykkes at skabe en interesse for mit håndværk. Samme dag med de nye billeder på Instagram, fik jeg en henvendelse på nogle strikkede bolde og stofterninger, og dagen efter hentede en sød kvinde hendes bestilling. Om min gine eller billederne har æren, ved jeg ikke, men det er uden tvivl spændende, at vove sig ud i noget nyt. Tiden er godt givet ud til omhyggelighed med fotograferingen.

Hvad har du fokus på i øjeblikket omkring kreativitet?

Ny gine med stribet halstørklæde i uld

Leave a Reply

%d bloggers like this: