Kreativitet – 12. marts 2019

Fravær

Man skal passe på med, hvad man siger højt. Jeg er gået i stå med mit marts-skriveprojekt om kreativitet. Jeg havde dårligt sluppet tasterne, hvor jeg skrev om, at kreativitet kan fremelskes, hvorefter jeg ikke fandt gearet igen. Jeg havde ikke plads i hovedet til at bruge de redskaber, jeg netop havde skrevet om.

Måske var jeg ikke forberedt godt nok til hele marts måned. Måske var det urealistisk at ville skrive dagligt eller det kan være, at jeg har for meget andet, som kræver opmærksomhed.

Jeg holder en officiel pause fra skrivning om kreativitet. Jeg lover at afprøve de førhen omtalte måder at skubbe til de farverige ideer, der også kaldes kreativitet.

I mellemtiden vil jeg gøre mig overvejelser om, hvordan det kan være, at vi så let bliver sat i bås med vores interesser. Ligesom skuespillere kan have svært ved at anerkendes, når de pludselig spiller en anden rolle end hidtil. Jeg vil gerne anerkende diversitet og det at være undersøgende.

Med disse ord ønsker jeg dig en dejlig tirsdag i marts. Tak fordi du læser med.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: