Kreativitet 24. marts 2019

Bobak Håndarbejde

Bobak Håndarbejde så dagens lys for omkring 9 år siden. Jeg producerede håndarbejde i større mængder end jeg kunne skille mig af med det. Jeg syede på bestilling, og når jeg tænker tilbage, gik det vist lidt crazy. Jeg klippede stof, syede, trådede nåle og hæklede i et væk, så snart jeg havde fri fra arbejde. Jeg kan godt forstå, at mine børn blev trætte af at træde i knappenåle alle vegne. Undskyld til jer.

Det har heldigvis ændret sig. I dag syr, hækler og strikker jeg kun af ren lyst og aldrig på bestilling. Det meste forærer jeg væk og en smule bliver solgt. Jeg har gang i meget forskelligt på en gang, og jeg samler til bunke med f.eks. at hæfte ender. Eller klipper stof, så det er klar til symaskinen. Jeg er fortsat tilhænger af at leve efter Det forhåndenværende. Det er flere år siden, jeg har sat mine ben i en stofbutik. Jeg har mit eget lager, hvor jeg nyder at vælge ud til netop den idé, der er forrest i køen.

Efter jeg er flyttet til Strøby Egede, begyndte jeg sidste år at tage billeder af håndarbejdet på stranden eller henne ved bådklubben Ege. Naturen er den sublimt bedste baggrund. Garn og tekstil tager sig rørende godt ud i naturen uanset farver.

I dag, søndag, blev årets første cykeltur til stranden med tekstil- og garnemner. Det blæste desværre lidt og de lette flagranker var næsten umulige at fotografere i ro. Inden så længe blomstrer de vilde blomster og supplerer naturen endnu bedre.

Mit næste syprojekt er fisk. Jeg har fået en svaghed for fisk og nu skal der sys små, tykke fisk i klare farver. Jeg tænker, at det bliver flyvefisk – de skal i hvert fald en tur omkring bådklubben og stå model.

Klik på billederne, så de vises helt. Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: