Kreativitet – 5. Marts 2019

Hurtig, lille farvelagt tegning på genbrugspapir. Til venstre i billedet anes “bog”ryggen, der er syet sammen.

Tør jeg? Gør jeg det?

Herligheden tog mindre tid end at vaske gulve i hele hytten. En brugt, men ren papirspose blev klippet op og papiret med logo kasseret. Tilbage var brede strimler, som nu er tilrettet med rund hånd, foldet og håndsyet i ryggen med Violgarn. Voila! En håndsyet bog.

En spontan idé jeg fik sekundet før jeg faldt i søvn den anden aften. Heldigvis huskede jeg min idé næste dag og lagde papirsposen frem bare for en sikkerheds skyld. De to sider jeg har farvet er grebet ud af den blå luft og slet ikke færdige. Det ses tydeligt på begge fotos. Men jeg er grebet af tanken, selv om jeg endnu ikke ved, hvad bogen skal bruges til. Og dog! Jeg fik nemlig et par tanker mere, som jeg pusler med. Dem vil jeg ikke røbe her.

Men det er vigtigt, at jeg afprøver mine ideer, mens de er varme. Ellers dør de. Det var fedt at tegne og farvelægge på brugt papir. Det gjorde, at jeg ikke var nervøs for, at ødelægge mit lille maleri inden jeg var begyndt. Det var jo bare en brugt bærepose og det gjorde intet, at papiret var lidt krøllet og siderne ikke ens i størrelsen. Faktisk lige modsat. Det var en leg sammen med glæden over, at jeg endelig kom i gang.

Ideen er uden tvivl prøvet af andre, men ikke af mig. Derfor har jeg været kreativ med denne lille leg.

Jeg turde godt og jeg gjorde det.

Leave a Reply

%d bloggers like this: