Kreativitet – 7. marts 2019

Kreativ eller ren gentagelse?

Billedet viser 2 bogmærker i bordeaux hør. Jeg fik lyst at brodere i fri hånd og her ses det naive resultat. Et barn kunne have fremstillet noget lignende, men pyt med det. De to farver går fint hånd i hånd, og jeg er næsten tilfreds.

  • Jeg ville gerne have valgt at sy det sidste sammen i hånden fremfor på maskine.
  • Jeg ville ønske, at jeg havde valgt at isy stroppen foroven i samme side.

Om bogmærkerne hører under kategorien Kreativitet, kan jeg tvivle på, for de har ligesom andre af mine håndarbejder set dagens lys gentagne gange tidligere, men det var første gang for mig og min egen idé. Bogmærkerne er presset med et strygejern.

Tak fordi du læser med og god læselyst, hvis du er i gang med en god historie.

Leave a Reply

%d bloggers like this: