Kuverter

Småting

Endnu en hyggestund med småsager, denne gang i papir.

Mine kuverter er på teststadie og en anelse kejtede. Jeg forsøger mig frem, har kigget You Tube med gør-det-selv instruktioner (de går alt for hurtigt). Men GDS, eller DIY – som oversat betyder Gør det selv og Do it Yourself, giver en ide til, hvordan papir kan foldes til en kuvert.

Jeg vil helst folde uden at klippe eller lime. Det skal være nemt og kunne gøres i et snuptag. Jeg gider ikke limen, som i mange tilfælde ikke holder alligevel. Det skal være enkelt. Som det måske kan ses, brugte jeg små runde labels til at hæfte lukninger. Jeg er i tvivl om, hvad jeg synes om det. Der skal i hvert fald ikke være for mange.

Well… alt papir kan bruges. Det næste jeg skal folde i, bliver sider fra en gammel bog. De bliver flotte. Jeg bruger kuverterne til en lille hilsen vedlagt en gave. I skrivende stund kigger jeg op på min opslagstavle, hvor Danmarkskortet hænger med håb om inspiration til sommerferieideer. Kortet har jeg fået gratis… hmm.. det kunne også være flot som kuverter. 🙂 Hvad tænker du?

Fantasien er uden grænser og en smule opmærksomhed giver næring til flere ideer. Det er som at lege.

Jeg glæder mig til sommerferien med bedre tid til at stoppe tiden og bare være. Ikke tænke så meget over næste punkt.

Hvad synes du om mine kuverter? Har du andre ideer?

Sidst, men ikke mindst – Syd Korea besøgte mit site i går. Mange tak for det, men også tak til alle jer andre, som følger med her på kanalen.  Dejlig fredag til Jer alle.

Gitte Bobak

Leave a Reply

%d bloggers like this: