Lev livet

Lev Livet

Dengang jeg flyttede til Strøby Egede, var det et bevidst valg, som jeg ikke har fortrudt et eneste sekund. Det er 5 år siden, og tiden er fløjet af sted. Jeg nyder hver dag mit hjem og omgivelserne, som har stået model til mange, mange foto-shots. (Hedder det shots eller shoot?)

På mange måder har de sidste 5 år dannet rammen om essensen af mine interesser, at skrive og nørde med håndarbejde. Jeg vil gå så vidt, som til at sige en stor del af min dna. Det var et rigtig godt valg, jeg tog dengang. Som så meget andet overvejede jeg flytningen med livrem og seler, og det som satte prikken over iét i forhold til et JA, var noget min daværende leder sagde. Jeg havde luftet mine overvejelser, og jeg husker tydeligt letheden i hans stemme, da han svarede: “Lev livet, Gitte.” Den udtalelse sammen med alle mine længsler efter et sceneskift, se noget andet, leve et nyt sted, lære nye mennesker at kende, opnå mere albuerum osv. osv. gjorde udslaget. Jeg flyttede i begyndelsen af marts måned for 5 år siden. Min familie omfavnede mig af glæde, da vi sammen med flyttelæsset trådte ind i huset. Jeg bor i et skønt hus, et vidunderligt sted.

Jeg skal ikke flytte! Det er ikke derfor jeg skriver denne blog. Jeg har bare lyst til at sige højt, hvor glad jeg er for mit valg dengang, og hvor meget jeg stadig påskønner det. Jeg har plads til mine kreative udfoldelser, og jeg har i øjeblikket et brændende behov for at passe på det hele. Mit hjem, udenfor og indendørs. Jeg glæder mig inderligt til flere varmegrader, så jeg i længere tid af gangen kan være i haven og nyde arbejdet. Jeg glæder mig til mange flere “Garn-på-stranden-ture”, fotos og snakke med forbipasserende, der er så søde at spørge interesseret til mine forehavender. Mine bøger er skrevet i dette hjem, og jeg har virkelig gået amok med håndarbejde og afprøvet ideer. Ideer, der er afprøvet i flere varianter og som ikke alle er færdige. Alt for mange faktisk. Jeg har lyst til en periode, hvor ting bliver færdiggjort og lukket ned. Jeg har lyst til en periode, med fokus på langt færre projekter. Det kunne f.eks. være freestyle-broderi, men jeg ved det først, når der er bedre plads oppe i hovedet.

Så planen er følgende:

  • Færdiggøre manuskript Skønne Tehætter – Dine og Mine
  • Montere stof i 3 skuldertasker
  • Montere stof i 2 strikkede punge
  • Sy indkøbsnet
  • Strikke og hækle (med sponsoreret garn) på emner til næste bog
  • osv. osv.

Vigtigst af alt: Ikke flere skibe i søen! 

Forsidebilledet er fra begyndelsen april 2020. 150 meter i min baghave.

Leave a Reply

%d bloggers like this: