Lidt mere kaffesæk

Kaffesæk som flag

Kaffesækkestøv lå allerede i krogene, og jeg var fortsat nysgerrig efter, hvad der kan trylles frem af sækkene. Derfor skulle flagene selvfølgelig afprøves.

Jeg må dog igen tilstå, at jeg heller ikke i dette tilfælde var speciel vild med arbejdet. Måske det handler om størrelsen på i dette tilfælde flagene. Vævningen trevlede op nærmest bare af at kigge på det. Har du lignende erfaringer? Well, flagene blev jo ret skønne. Det grove sækkestof sammen med hæklede uldblomster fungerer tilfredsstillende. Den orange farve, der repræsenterer natur går samtidig godt i spænd med sækken, som er jutegarn, vævet.

Jeg har googlet mig til, at jutegarn er fremstillet af naturlige plantefibre, og det er 100% nedbrydeligt. Den tanke er tiltalende om end det er usandsynligt at smide om sig med kaffesække eller ruller med jutegarn i naturen. 🙂

Ellers har der været dage med fordybelse i flag. Jeg kan ikke sige mig fri for at have en løjerlig passion for flag i alle afskygninger. Nu er det et par år siden, jeg udgav bogen om flag – Den hedder Vimpler og jeg må konstatere, at trangen til at sy, strikke og hækle en flagkæde dukker op fra tid til anden. Som regel bliver det til mere end den ene. Her ses 2, men jeg færdiggjorde også en hæklet og klippede en anden i gammelt nodepapir. Fotografen må have haft kaffepause, siden jeg ikke kan finde billederne.

1    2

1) Hvidt flag med bluse.                       2) Små flag i filt

Leave a Reply

%d bloggers like this: