Loppesalg

Oprydning

Allerførst stor tak til flittige læsere af min Blog. Mange besøgende kigger forbi og tilmed fra en del lande, som ikke ligger lige for. Jeg er et skarn, hvis jeg siger, at det ikke gør indtryk. Det gør det. Jeg er taknemmelig for alle læsere.

Ellers er dagene fortsat stille og rolige. Jeg ryder op, ordner, smider ud og sætter lidt til salg samtidig med, at jeg forbereder mig til arbejdsopstart på mandag. Arbejdscomputeren står gemt på en stol under mit spisebord. Jeg arbejder bevidst udenom den indtil … ja, en af de nærmeste dage. Det kender du sikkert godt. 🙂

Tour De France er slut for i år og endte med sejr til en ung, spinkel fyr fra Jylland. Jonas Vingegaard. Alle kender vist hans navn. For første gang nogensinde så jeg med fra starten i Danmark og igen de sidste par dage i Paris. Udefra kan det måske se ud som om, her ingen verdens ting sker i mit relativt lille liv. Men det gør der. Fx. har jeg denne sommer bl.a. læst en bog, der foregik i Paris, hvilket fik mig til at længes efter det franske sprog, cafeerne og PARIS. Et par film på fransk har jeg også set og lullet mig selv ind i sproget, påklædningen og næsten duften af de lækre croissanter. Da Tour de France skulle starte i København, så jeg naturligvis med og blev grebet af stemningen og den åbenlyse talent hos cykelrytterne. Jeg har tudet adskillige gange, når den ene efter den anden har præsteret noget, der i mine øjne er helt vanvittigt.

Og til noget helt andet! Tiden her og nu. Fødevarerne, benzinen, el og gas er steget uhyggeligt. Jeg vasker tøj og kører opvaskemaskinen efter kl. 23 om aftenen, hvor strømmen er billigere. Jeg overvejer en ekstra gang, om jeg vitterlig behøver at købe ost, æg og pålæg. Jeg spiser, hvad jeg har og kasserer dermed mindre mad. Der er stor tilfredsstillelse i det, men det er på baggrund af en trist udvikling. Førhen var disse tiltag for at leve mere økonomisk og at spare penge. Nu er samme tiltag for at overleve. Jeg kommer ikke til at dø af sult, men jeg tænker en del over situationen. Hvad bliver det næste?

Min bil står for at skulle udskiftes, og jeg har kig på en, der er til salg i Haslev. Jeg har talt med forhandleren et par gange, for at være orienteret inden jeg vælger at køre til Haslev for at se og prøve den. Omtanke er på det seneste blevet meget nærværende. Jeg kører ikke til Køge uden at have mindst 2 ærinder.  – Nå. Det er sådan det er i øjeblikket. Jeg håber, at situationen vender og vi dermed kan sænke skuldrene igen.

Herunder ses lidt af mine lopper, som jeg har til salg. Næsten alt er uden pris med mulighed for at byde. Ting må videre og skabe glæde andre steder. Du skriver bare, hvis du er interesseret. Her eller på sms 40962421 Jeg giver gerne en kop kaffe, hvis du kommer forbi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: