Mennesker Mødes

Hvor mange titler har du haft, når du tænker tilbage på dit arbejdslivs begyndelse? En del, tænker jeg. Også jeg. Rækken er lang og der kunne skrives et par bøger om de forskellige opgaver, der fulgte med, men det er ikke mit ærinde i dag.

Når jeg i dag bliver spurgt om, hvad jeg laver, svarer jeg, at jeg skriver bøger. Jeg har udgivet 5 bøger og flere er på vej. Men jeg har endnu aldrig svaret, at jeg er forfatter. Hvorfor så ikke det, når det er titlen på en person, der har udgivet bøger? Jeg ved det ikke helt, men jeg oplever en følelse af forlegenhed indeni. Med 5 bøger burde der ikke længere være tvivl. Jeg er forfatter.

Den anden dag fik jeg en henvendelse fra en kvinde, som havde en venlig forespørgsel. Noget, der bliver mellem hende og jeg, for det er uvedkommende denne blog. Pointen ligger i, at kvinden havde kigget på min blog om og havde bemærket min interesse for håndarbejde. Hun selv er, som jeg, også meget involveret i håndarbejde, så jeg har forståelse for interessen. Fuldstændig som jeg selv er nysgerrig og interesseret i andres håndarbejde.

Men det slog mig, at en fremmed havde bidt mærke i mit håndarbejde og ikke forfatterdelen. Alt mit håndarbejde er ren og skær hobby og fornøjelse, mens dét at skrive bøger er noget jeg gør, fordi det er det, jeg skal og ikke kan lade være med. På samme måde, som jeg har håndarbejde mellem hænderne, fordi jeg ikke kan lade være, men der er en markant forskel. Det hænder, at jeg sælger noget af mit håndværk, hvilket er dejligt, men det har aldrig været meningen, at det skulle være min hovedindtægtskilde. Det forsøger jeg ihærdigt at arbejde mig hen mod med mine bøger. Også det emne, kan der skrives meget om.

Hvor om alting er, fik denne henvendelse mig til at tænke over, hvordan min hjemmeside ser ud og hvordan jeg selv udtrykker mig omkring mit forfatterskab. Noget må gøres.

Denne weekend er adskillige designs til hjemmesiden afprøvet, men er endt med den oprindelige, dog med få opstramninger. Nu står min titel øverst og larmende. Det er nemmest at gøre noget ved det ydre, så må jeg arbejde på det indre i fred og ro. Desværre er der samtidig sket uheldige ændringer på hjemmesiden, som skal redigeres tilbage. Fx er siden med mine bøger væk! Tingene skulle jo udvikle sig til det bedre og ikke gå tilbage. Der er stadig arbejde at gøre.

 

Kvinden, som kontaktede mig, hedder Mette Walther og er også forfatter. Hun har udgivet bogen 40 Nemme Sokker og til september udkommer endnu en bog med titlen Varm Vinter.

Jeg indsætter et link her til Mettes første bog:

https://www.bod.dk/bogshop/40-nemme-sokker-mette-walther-9788743003830 og Mettes blog kommer her:

http://mettewaltherstrikmm.blogspot.com/  

 

Tak til dig Mette, fordi du satte gang i en god og nødvendig refleksion. Det er sådan noget, der sker, når vi rækker ud efter hinanden og selvfølgelig måtte det ske helt uventet. Stor og oprigtig Tak. 

Sidst, men ikke mindst skal jeg sige, at mine bøger kan købes på SAXO.com, hvor de sender af sted hurtigst muligt. Er du interesseret i min seneste bog Vidunderlige Nålepuder – Dine og Mine, kan du handle direkte hos mig.

PS. Det er en livslang drøm at udgive bøger, som er gået i opfyldelse. Jeg tror ved eftertanke, at det spiller en rolle i forhold til at være ydmyg og forsigtig med at prale. Jeg er glad og taknemmelig for modtagelsen af alle mine bøger, men ydmyg.

Leave a Reply

%d bloggers like this: