METZ Kranio Sakral Terapi, Køge

I dag besøgte jeg Kranio Sakral terapeut, Mette, der har klinik Bag Haverne i Køge. Det var første gang jeg mødte Mette og mit første bekendtskab med terapien.

Jeg skulle ikke i terapi eller anden behandling, men derimod aflevere en bestilt opgave – noget håndarbejde, som Mette vil bruge i klinikken. Mette og jeg havde en rigtig god snak, ja nærmest som om vi allerede kendte hinanden. Mette er en kvinde, der har sadlet om i sit karriereliv, fordi en inderlig interesse opstod for, hvad Kranio Sakral kan. Så interesseret, at hun uddannede sig til terapeut. Det er den ultra korte version, men ikke mindre spændende af den grund. Mettes oprindelige baggrund kan du læse om på hendes hjemmeside www.faaroikroppen.dk hvor du også kan læse om behandlingerne, som der tilbydes. I øvrigt er Mettes baggrund et kæmpe plus til hendes virke i dag som selvstændig.

Det var et stjernegodt møde i dag. Jeg elsker at møde nye mennesker, hvor der er en gensidig imødekommenhed overfor den anden. Det er som et sted, hvor frø kan sås for at spire til noget kraftfuldt. Måske lidt højtravende ord, men ikke desto mindre sådan jeg har det. Jeg er ret stolt og glad over vores professionelle møde i dag. Det var en bonus, at kemien blomstrede. Sådan en opgave er netop det, jeg kæmper for at etablere, og når det oven i købet sker i lokalmiljøet, bliver jeg vældig glad. Det er som et skud veltrængt vitaminer. Noget virker. 

Jeg ved, at Mette og jeg vil ses igen. Måske ikke på samme vilkår som denne gang, men så på en anden måde. Det er os selv, der sætter dagsordenen. Jeg bliver ør af glæde over samarbejdet med dem, der tør slippe det økonomisk sikre liv til fordel for et brændende ønske om noget helt andet. En hverdag, som giver mere mening. Tiderne ændrer sig, og det er sundt at revurdere om tingene fortsat giver mening. Det kræver mod at give slip og gribe nye chancer, men hvis nogen spørger mig, er det det hele værd. Om ikke andet for at prøve.

God karma til Mette og METZ Sakral Terapi. God energi til alle os, der tror på vores sag.

Jeg har ikke foto af Mette eller hendes klinik, så billedet bliver et naturbillede med smuk og rolig stemning. Ligesom Mette ønsker ro i kroppen for hendes klienter.

Leave a Reply

%d bloggers like this: