Mindre hæklet flag

Blot en ide

Det giver mig energi at tænke på, at jeg en dag indenfor en kort årrække vil være selvstændig med håndværk, håndarbejde og kreativitet. Jeg havde muligheden for nogle måneder siden, hvor lokalets beliggenhed var virkelig god, faktisk super god, men betingelserne var for skrappe. Jeg var ikke klar og takkede pænt nej tak.

Men på sidste har jeg mærket en tomhed over ikke at have noget konkret at tænke på med mit kommende iværksætteri. Det er fint at fortsætte med arbejdet “på gulvet” med at oparbejde et varelager, men jeg har allerede meget, så det gør ikke den store forskel, at bunkerne på hylder osv. vokser. Jeg har brug for et konkret billede i mit hoved, så jeg kan visualisere ideen. Hvor skal det være?

Med ét kom jeg i tanke om et sted, som jeg tror måske kan blive relevant. Jeg vil ikke nævne det her, for lige nu er butikken en andens. Men jeg vil undersøge, om der er bare en spinkel mulighed i fremtiden. Det bliver noget af det første jeg gør, når påskeferien er slut.

MEN… jeg fik den idé, at skrive en ultranem opskrift ned på et mindre hæklet flag. Tanken er at printe opskriften ud på karton, med henblik på salg i min butik. Bare en lille, hyggelig service. Den skal ikke koste mange klejner.

I øvrigt har jeg leget med tanken om et Cafeteria. Selvbetjening i moderne form. Hvad synes du? Selvfølgelig kombineret med salg af kunsthåndværk.

Her kommer opskriften.

Mindre hæklet flag

Bomuldsgarn og hæklenål nr. 3

  • 15 luftmasker
  • Første række fastmasker. Begynd i 1. maske.
  • Herefter 10 rækker stangmasker.
  • Luk af og hæft enderne.
  • Hækl nu en snor af luftmasker, som du samtidig hækler fast på flagene. Du bestemmer selv afstanden mellem flagene.
  • Hækl ca. 20 luftmasker i begyndelsen og til slut, som du til allersidst folder og hæfter i en løkke.

Leave a Reply

%d bloggers like this: