Nålebøger – Ny side

En ny side om Nålebøger 

I går aftes åbnede jeg en ny side her på bloggen med Nålebøger. 

Jeg nyder meget at nørde rundt på bloggen og opdatere og forskønne siden. For nylig fik jeg den ide, at åbne sider med et særligt emne, og i går blev det altså en side med nålebøger. Siden indeholder i grunden kun billeder af emnet i forskellige udgaver.

Noget andet. Jeg har igen tænkt på, om jeg vil kunne holde mig til et enkelt eller to emner for en tid, men jeg finder ikke ro i idéen på trods af, at jeg bilder mig ind, at det ville være godt for mig. Foreløbig summer tanken i strakt arm. Måske, måske ikke.

Jeg solgte en af mine bøger i dag via Instagram. Jeg bliver så glad, når det sker. Efterfølgende havde jeg en samtale med køberen, der skrev, at hun havde en kreablokering, som hun gerne ville ud af. Jeg var på vej til at spærre øjnene op – helt for mig selv, – men hankede mig op og rettede blikket væk fra telefonen. En kreablokering! Det gøs i mig af forfærdelse. En tilstand, der er virkelig svær at forholde sig til eller værre, at sætte sig ind i. Men det må være meget ubehageligt, når man ellers er et kreativt menneske, som jeg ved, at denne dame er. Jeg håber, at det snarest går over, så hun kan nyde glæden ved det kreative arbejde.

Forsidebilledet er blot lidt stof klippet klar til nålebøger. Yder- og indersiden. Der skal ske noget ekstra på disse, flere detaljer og små “ahhh”-oplevelser. Vi får se, hvordan de udvikler sig.

Nu vil jeg slippe arbejdstøjet og trække i noget blødere, spise sen aftensmad, rette skrivehæfter, drikke en kop te og gå i seng. (Det er ret meget på kun 2 timer!) Jeg har lovet min krop meget mere søvn i nat.

God aften

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: