Nålepude – Vejledning

Nyt tiltag

 

 

Det bliver en kort blog, så er du forberedt. 

Men 2 ting. – Mit domæne udløb og jeg lod det ske med fuldt overlæg for at tænke mig om. Havde jeg egentlig lyst til at fortsætte mine skriverier. Der går år imellem, at nogen responderer, så selv om jeg kan se besøgstallene hver eneste dag, har jeg ingen fornemmelse for, hvor meget jeg bliver læst. Efter et par dage, hvor jeg til formiddag skrev en mail til min skriveveninde, Solvejg, måtte jeg erkende, at jeg savnede at have muligheden for at skrive herinde. Ergo har jeg netop betalt og fornyet endnu engang. Det er heller ikke så dyrt. Men her er jeg igen, hvis du nåede at savne mig. 

Den anden ting drejer sig om en idé, jeg fik for et par dage siden. Jeg vil forsøge mig med et såkaldt kit til en nålepude. Pølseformet. Ikke særlig charmerende navn, men jeg kan ikke finde på et bedre. Hvis du som læser ikke ved, hvad et kit er, kan jeg fortælle, at det er et sæt bestående af de dele, man skal bruge for at samle og fremstille et produkt. I gamle dage vil en æske samlesæt til f.eks. et modelfly være en god sammenligning. 

Mit kit består af stof, sytråd og billeder step by step med skriftlige vejledninger. På det øverste foto ses 1. foto. I øvrigt, hvor jeg glemte at lægge sytråd ved. Herunder ses det færdige resultat, men du får ikke de mellemliggende billeder eller teksten. Meningen er jo, at jeg vil stikke en finger i jorden for at fornemme en eventuel interesse for køb af mit kit. 

Her ses den færdig. Der er et eller andet over den, som jeg ikke kan sætte finger på, hvad er… Men jeg er ikke vanvittig af begejstring. Jeg skal finde ud af, hvad det er, som skal gøres anderledes.

Bemærk kortet i baggrunden. GLS leverede i fredags en lille kasse fuld af kort, som jeg designede og bestilte for en uges tid siden. En øvelse, der kun behøver tage 10-15 min. max, men som tog mig en hel aften og lidt næste dag, da jeg ændrede det hele i et snuptag. Kortene skal bruges til at vedlægge med en hilsen, når jeg sender bøger og andet med posten. Jeg er enormt glad for dem. 🙂 

Tak fordi du læste med og hænger ved. Det er jeg rigtig glad for. 

Gode hilsener til dig fra mig

Gitte

Leave a Reply

%d bloggers like this: