November 2018

Blomsterne er rent faktisk fra november måned. Lidt uvirkeligt at plukke blomster så sent på året, men dejligt.

Jeg er i færd med at færdiggøre projekter. Noget jeg burde gøre oftere, for det er helt rigtigt kan jeg mærke. Det er som død energi, der fjernes fra bunkerne i stuen eller garnkurven, men også fjernes fra sindet.

Her ses et halvstort pudebetræk, strikket i uldgarn, restegarn. Jeg ved ikke om jeg har lyst at strikke bagsiden. Hvis ikke, bliver det et stykke velour. Sjalet er ligesom pudestykket strikket i uldgarn og restegarn. Jeg har strikket med to tråde for at få det melerede udtryk. Men bredden er lidt for kort og spidsen for spids. Næste gang vil jeg slå flere masker op og kun tage ind på hver 3. og 4. pind. På den måde bør det blive en mindre spids trekant. (Billederne er taget om aftenen og forklaringen på det dunkle lys. Tryk på billedet og det forstørres.)

Interviewene om kunst er måske ved sin ende. Jeg tøver, fordi der er endnu et, jeg gerne vil have, men det har indtil nu været umuligt at finde et tidspunkt, hvor begge parter har tiden. Vi får se. Skal det ske, vil det ske.

Jeg har allerede en plan om næste forløb, som jeg dog holder hemmeligt lidt endnu. Egentlig ved jeg, hvad de næste to emner bliver, og jeg kan næsten ikke vente. Men det er nødvendigt at vente. Der skal være luft mellem tingene, så det rundes ordentlig af i hovedet og giver ren plads til det nye. Beslutninger og veje formes og vælges undervejs.

Jeg længes efter at brodere. I sommers købte jeg denne broderibog med grafiske mønstre. Jeg er helt betaget af mønstrene. Det er lidt sjovt, at jeg får hjertebanken ved synet af de stringente mønstre, gentagelse på gentagelse, når jeg ellers betragter mig selv som et blødt og rundt menneske. Men det er fint og alt er som det skal være.

Inden jeg giver mig i kast med nyt broderi, er der lige et par projekter med strik og hækling, der skal færdiggøres.

Jeg ønsker dig en skøn sidste halvdel af november. Vejret er mildt, men det er herligt at lune sig i sweatre og tykke sokker inden døre. Nyd naturens vidunderlige farver.

Tak fordi du læser mine indslag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: