Nyt manuskript – New manuscript

Jeg arbejder igen med nyt manuskript. Lysten til at dykke ned i arbejdet og glemme alt andet er velkendt og velkommen. Jeg har svært ved at slippe det.

I næste uge trækker jeg stikkene og låser min dør, så arbejdsroen kan indfinde sig. Jeg har en plan, og jeg ved, hvordan jeg kommer fra A til B. Det er et gedigent og skønt stykke arbejde, som venter. Jeg glæder mig som var det første gang og ved, at denne bog bliver noget særligt. Jeg har tidligere prøvet at gøre det rigtige og efter bogen. Det blev godt, men det kan blive endnu bedre. Denne gang styrer jeg udelukkende efter min lyst og mavefornemmelse. Bogen må gerne være sjov, lidt skæv i udtrykket og have små overraskelser. Det skal ikke være så korrekt.

Hvad den handler om, må du vente med at høre om. Indtil videre er det min skønne hemmelighed, som jeg vil nyde for lukkede døre.

Det vil glæde mig, hvis du har lyst at følge med den næste tid.

 Foto af Fru Ekelund

***********************************

Again I am working on a new script. The pleasure of diving in and forgetting everything else is wellknown and welcome. I have difficulties letting it go.

Next week I draw the plugs and lock my door to let peace and quit surround me. I have a plan and I know how to get from A to B. A solid and wonderful job is waiting. I am looking forward as if it was the first time and I know, this book will become something special. Earlier I have tried to do the right thing and after the book. It turned out well, but it can get even better. This time my got feeling and desire will be my compass. The book may turn out funny with a twist and have small surprises. It doesn’t have to be so correct.

What the book is about, you will have to wait a while. For now it is my lovely secret, that I’ll enjoy behind closed doors.

I would make me so happy, if you would like to follow me the near future.

  Photo by Miss Ekelund

Leave a Reply

%d bloggers like this: