Oktober 2019

I går var jeg på stranden hele to gange. Første gang om morgenen, hvor jeg gik en tur inden morgenmaden. Lyset er noget ganske særligt tidligt om morgenen, men egentlig er det særligt gennem hele dagen. Mens jeg stod og nød synet af havet, fjerne skibe, enkelte lys fra steder langs kysten hele vejen ind til Amager, konturerne af Øresundsbroen, gik det op for mig, hvor meget jeg savner at være fokuseret på mit bogprojekt, Samtaler om Strik og Hækling. Det har været skrinlagt, men skal genoptages nu. Jeg glæder mig inderligt og begynder i dag.

Men lidt senere på dagen i går, vendte jeg tilbage til stranden og havde medbragt et net med hæklede klude. Klude, jeg nok aldrig bliver rigtig træt af. De er rimelig hurtige af hækle og farvespillet, for ikke at tale om muligheder for farvekombinationer gør mig glad.

Jeg havde gerne set mit foto i sin helhed, men det driller. Jeg kan ikke få himlen med. Det vigtigste er dog garnet i naturen, her hængende på en skrøbelig og tør pind op mod råt træ på stranden. Jeg glæder mig til flere fotos i naturen. Den kommende tid er perfekt til håndarbejde og skrivning. Meget godt er i vente.

Dejlig weekend herfra.

Leave a Reply

%d bloggers like this: