De Små Glæder

Hvad gør dig glad?

Hver gang jeg sætter mig for at skrive en Blog, har jeg som mål ikke at nævne Corona, men det er tilsyneladende svært. Umiddelbart mener jeg ikke, at min hverdag er særlig forandret, men jeg er måske mere påvirket, end jeg vil være ved. Jeg savner at se mine børn, og jeg savner at give og få et kram. Begge dele helt inderligt faktisk.  – Jeg lader det ligge, for det er for ømt at tale om.

I stedet vil jeg vise, hvad der gør mig glad her og nu. For det første min vindueskarm, som uplanlagt har indrettet sig som et mindre gartneri, bestående af forårsløg, der snart blomstrer og stiklinger, jeg har fra en moderplante. En plante, jeg allerede kunne nappe flere stiklinger fra igen. Denne spot, som jeg står ved mange gange i løbet af en dag, gør mig glad. Der er liv.

Og ellers syr jeg hvedepuder. Også kaldet varmepuder. Det er lidt sjovt, at sy noget, som kan gøre nytte på en ny måde end jeg hidtil har prøvet. I dag holder jeg pause fra puderne og har syet et indkøbsnet i babyfløjl. Jeg drømmer om en dag at have et rum med hylder nok til at rumme stof, garn og redskaber samt et stort, solidt bord, hvor arbejdet med håndarbejde er dets eneste funktion. Måske en dag.

Det bliver en kort blog. Fotofunktionen drillede og resulterede i, at jeg gik i stå. Det virker heldigvis igen. Klik på billederne og de vises i større format.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: