På tur med Simpel Vimpel – En billedfortælling

På tur med Simpel Vimpel.

Det er titlen på min bog om vimpler, som er glødende undervejs i øjeblikket. Der bliver syet, strikket og hæklet. Der bliver fotograferet, redigeret og skrevet tekster. Ændringer sker hele tiden, mens jeg bliver klogere.

En veninde kiggede på mit manuskript den anden dag og gav et par guldkorn. Der var en grund til, at jeg spurgte hende til råds. Meget mere sker uden tvivl inden jeg slipper arbejdet for sidste gang. Det er enormt spændende at skrive en bog, fordi jeg skal forholde mig til ting, jeg ikke har prøvet før. Som  detaljer omkring fotografering, hvor jeg virkelig er på udebane. Men jeg er vild med det.

Bogen er henvendt til dig, der er glad for håndarbejde, men også dig som nyder at læse en historie med smukke billeder. Så glæd dig. Den er på vej.

God onsdag og tak fordi du læser med.

Leave a Reply

%d bloggers like this: