Dagens 3 Påskønnelser – 9/35

Igen en kommende varm dag ovenpå en lummer nat. Det er et privilegie klokken 7 morgen at gå udendørs i py og kun føle varmens kærtegn. I dag er mine påskønnelser en blandet landhandel. Jeg påskønner ad hjertet:

  • At min mor kommer på besøg i morgen til frokost og formanende nåede en sidste kommentar på telefonen: “Nu skal du ikke gå og forberede en hel masse. Jeg spiser ikke ret meget for tiden.” Jeg antager, at hun påskønner, når “Jeg forbereder en hel masse.” 🙂
  • At jeg i går fik udseendet på bloggen et skridt nærmere, hvad jeg gerne vil.
  • At jeg i dag kan nå praktiske ting herhjemme, en lille smuttur og stadig nyde fridagen. Mit liv er godt.
Quesadillas. Det må prøves

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: