Punktum

At sætte punktum.

Manuskriptet Skønne Tehætter – Dine og Mine er på vej i trykken. Kun forsinket 4-5 måneder og med en sitrende forventning og spænding til den fysiske bog. Grundet Coronatilstande kan der gå op til 2 uger, inden jeg modtager pakken. En sødmefuld ventetid med lettelse over at være næsten i mål og som sagt spændingen og resultatet. Huskede jeg det hele? Holder skabelonen, farverne og det overordnede layout?

Helt sikkert er det, at bogen fordrer et større redigeringsarbejde. Linjeafstande, fotostørrelser og tekst skal redigeres. Så snart jeg havde trykket på SEND knappen, blev jeg i tvivl om forsidetitlens farve og sådan er der mange detaljer, der skal ses igennem med lup og eftertanke. Men det er en skøn process, og jeg elsker alt arbejdet med at skrive og udgive bog.

I ventetiden på den fysiske bog, lader jeg hovedet få en tiltrængt pause inden forhåbentlig sidste redigering, men jeg fryder mig også over at vide, hvad der står øverst på To Do listen. Nemlig et nyt manuskript med håndarbejde og opskrifter. Jeg er så småt i gang med pindene og kan snart sætte mig til tastaturet. Jeg glæder mig enormt, fordi denne bog har været længe, længe på tegnebrættet og så bliver den en helt anden type end mine tidligere. Ikke at de ligner hinanden, men denne bog bliver helt sin egen. Sammen med opskrifterne vil der være et længere indslag fra to strikke- og hæklekvinder. 🙂 Jeg føler mig privilegeret.

Men først tehætterne.

Leave a Reply

%d bloggers like this: