Rekvisitter

Hvilke drømme har du om natten?

I øjeblikket drømmer jeg om rekvisitter til kommende bøger. Gennem længere tid har billeder af gamle nøgler stædigt vendt tilbage, dog uden en egentlig placering af ideen. Her i weekenden skred jeg til handling og åbnede munden det helt rigtige sted, og fik lov at låne disse gamle nøgler af venlige mennesker i nabolaget. Utroligt så lidt der skal til før ens ønske opfyldes.

Det er de særeste ting, som i dag forvandles fra gammelt til smukt. Eller fra uvæsentligt til smukt. Jeg tænker ikke, at disse nøgler nogensinde har været betegnet som smukke, men sådan ser jeg dem i dag. Helt unikke og enestående smukke. Hvor nøjagtigt de vil figurere i en bog, ved jeg endnu ikke, men det kommer til at ske.

En process er i gang. Jeg elsker min beslutning om at skrive bøger. Det er en drøm siden barnsben, som endelig er søsat på nu 2. år. Det tog mig mange år at mobilisere modet og indse, det har omkostninger, men det er det hele værd. Jeg elsker alt ved det at være forfatter. Det er som at vedkende sig mit DNA.

Udlever du dine drømme?

Leave a Reply

%d bloggers like this: