Rygestop

December måned er hjerternes fest. Vi omfavner hinanden og lever en kende mere generøst end resten af året. Det er på en måde tilladt at nyde det gode liv et niveau lidt højere end ellers. Vi glemmer let ideen med at begrænse overforbruget til mellem jul og nytår, men inddrager gerne hele december måned, mens vi vender det døve øre til de små alarmklokker, der appellerer til vores sunde fornuft. 

For nogen mennesker går nydelse hånd i hånd med tobak. Mit budskab i dette skriv er, at der er hjælp at finde, hvis du som ryger gerne vil kvitte tobakken. De fleste kommuner tilbyder hjælp til rygestop, og det er ganske gratis at deltage. Er du mere til at håndtere et rygestop på egen hånd, kan du bl.a. finde hjælp via en rygestop-App, som er udviklet af Kræftens Bekæmpelse til at hjælpe dig gennem dit rygestop. Appen følger dig fra forberedelsen, til du er helt røgfri. Ved at bruge dine oplysninger skræddersyes forløbet nøjagtigt til dig og dine behov. Hver dag modtager du støttende beskeder, som gør det lettere at blive røgfri. E-kvit er også gratis.

Herunder ses muligheder for deltagelse i rygestopforløb. Kontakt din læge, apoteket eller din kommune for at høre om mulighed for rygestopforløb, der passer til dig. Det er ikke alle kommuner, der udbyder samtlige forløb, men du kan helt sikkert finde uvurderlig og professionel rådgivning.

Du ønskes en hjertelig og på-vej-til-røgfri-jul/januar-måned.

Privatejet foto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: