Salg i døren

At være syls 

Jeg er lidt syls i øjeblikket. Udtrykket kommer fra min mor, som hun brugte for mange år siden, når vi søskende var irritable og utålmodige. Jeg bruger aldrig udtrykket, men det kom lige til mig. Jeg er lidt syls til mode for tiden, og jeg ved godt hvorfor.

Jeg synes nemlig, at nogle ting går for langsomt. Det er som at slå i en dyne – ingen effekt. Intet sker,  tingene er uforandret. Det føles som at træde vande.

Et lyspunkt er at mine bøger sælger rigtig godt fra nettet. 4 stk. i forgårs og 2 i går. Det gør mig jublende glad, og jeg kan ivrigt finde på at tjekke pc’en inden jeg har fået overtøjet af. Lidt fjollet for det løber jo ingen steder. Men jeg savner den personlige kontakt med mennesker, der bliver glade for en hilsen i bogen og en lille snak. Det sker ikke, for der foregår intet socialt. Jeg sidder og surmuler bare en lille smule.

Gang på gang bliver skeen taget i den anden hånd, og der bliver hanket op med “Tag dig sammen” attitude. Billedet i dag handler om at forsøge noget nyt. Det har oprindelse i et opslag, jeg læste for nylig fra en forfatter, der skrev at hun ikke havde mulighed for at sende bøger ud, men alle var velkommen til at kigge forbi hjemme i privaten til “Salg i døren.” Jeg tænker, at den model vel også kan et eller andet. Derfor ligger mine syede hårelastikker ved hoveddøren fra i morgen kl. 15 og i weekenden. Der er 2 for 45kr. Man er nødt til at høre om tidspunkt, for jeg har et par ærinder begge dage. Mine bøger kan selvfølgelig også købes her hos mig i Strøby Egede, Køge.

Leave a Reply

%d bloggers like this: