Gitte Bobak

Mit navn er Gitte Bobak og dette er min blog.

Jeg har fået hjælp til at oprette denne blog, dette site som det jo også hedder, af Jes Roger Petersen. Det er jeg taknemmelig for. Uden ham, var det ikke sket, tror jeg. Tak for hjælpen Jes.

Jeg bor et dejligt sted lige bag Køge, som hedder Strøby Egede. Jeg går ned til vandet på et par minutter og er endelig begyndt at bade næsten dagligt. Når jeg ikke skriver, underviser jeg på en skole i primært dansk, engelsk og håndarbejde. Om foråret og efteråret underviser jeg på aftenskole i madlavning og bagning for familier. For mig er det en livsstil at undervise, fordi der hele tiden er fagområder, som prikker til nysgerrigheden. At lære er en on-going tilstand, også for lærere.

Af andre interesser rådgiver jeg mennesker, der ønsker at kvitte tobakken og sidst, men ikke mindst er jeg glad for at eksperimentere med tekstiler og garn. Med andre ord håndarbejde.

Jeg er lykkelig mor til 2 voksne piger på 26 og 23 år. Mine piger er begge født i Luxembourg, hvor jeg har boet en længere årrække, da jeg blev kæreste med deres far. Han er i øvrigt italiener. Vi er ikke sammen længere, men har et fornuftigt forældreskab til vores børn.

Bloggen er udelukkende af lyst til at skrive. Kan jeg inspirere dig, bliver jeg glad.

Bloggen og jeg selv er i udvikling og bliver forhåbentlig ved med at være det. Ellers er det ikke sjovt.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig eller skrive under et indslag.

De bedste hilsener

Gitte

Mail: gittebobak@yahoo.dk

Tlf.: 4096 2421

 

Et sjældent billede af mig.