Se med friske øjne / Look with new eyes

For foreign readers, please use the Translate button in the right corner. Thanks.

Denne pude har min mor broderet. Et eget design og tidsløst. En gang imellem bilder jeg mig ind, at jeg er træt af den, men det har vist sig, at jeg gang på gang, nærmest ser den som var det første gang og jeg bliver glad. Jeg mener at huske, at den er broderet af garnrester fra andre større projekter. Et vaske ægte Brug-det-forhåndenværende-projekt. Lige i min ånd. Puden har for det meste plads i min gyngestol, der har et dybt sæde, så os med korte ben nyder godt af en pude i lænden.

Men lad mig vende tilbage til Brug-det-forhåndenværende. Det er et begreb, jeg stadig hælder til i mange situationer, ikke bare håndarbejde, for jeg er stadig glad for det og kan forsvare det og lynhurtigt remse en masse gode grunde op. Men der sket noget her for nylig. Og hvad er så det?

Jeg har fået lyst til at arbejde med nye materialer. Jeg er lidt træt af mit gamle strikke- og hæklegarn. Og broderigarn, for ikke at tale om stof.

Jeg har lyst til at lære nyt og have nye materialer mellem hænderne. Der skal ske en ændring.

Jeg kan kassere noget, men ikke alt. Det er trods alt gode materialer, jeg er så heldig at have. Jeg vil begynde med at rydde op og sortere fra. Derefter vil jeg finde nye opbevaringsmuligheder, så jeg ser med friske øjne. Jeg tror, at det er godt at ruske op i tingene. Ligesom, når jeg flytter min mors broderede pude til et andet sted i huset og ser på den med friske øjne.

Har du haft det lige sådan? Og i så fald, hvad gjorde du for at forbedre tingene?

Leave a Reply

%d bloggers like this: