September

Vi er næsten halvvejs inde i september måned, tiden flyver af sted og de stegende varme sommerdage synes langt væk. Der varer ikke længe, før strømperne skal på.

Der er noget beroligende over efteråret. Forsidebilledet lover stunder foran pejsen eller brændeovnen, noget jeg desværre ikke selv har, men det hænder da, at jeg er på besøg hos familien, hvor brændeovnen knitrer varmt.

For små to uger siden var der familiefødselsdagsarrangement. I sidste weekend det samme. Vi møder op, spiser kage, griner, spiller et spil på græsplænen eller som jeg; tager en pause med strikketøjet. Familien er det bedste at bruge tid på. Der er så meget indforståethed, og vi kender hinandens skævheder og bløde punkter. Alt er trygt og godt.

I min kalender er der drypvise møder skrevet ind. Flere fødselsdage, mere garn, et par ture ud til nye steder og der kommer sikkert mere til. Det er som om, at det er oppe i tiden at vise anerkendelse til hinanden og det vi kan, det vi holder af. Det er “in” at nyde livet. De skarpe kanter er rundet af.

Jeg ønsker dig et skønt efterår med lige det, du brænder for og elsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: