Sex/En god trekant er bedre end en ond cirkel

Sommeren er over os og en gang imellem udvikler sociale sammenkomster sig helt anderledes end forventet.

En samtale mellem en gruppe kollegaer tog for nylig en uventet drejning fra at omhandle varmt havearbejde om sommeren til spørgsmål om, hvor frit vi kan tillade os at opføre os på egen matrikel. Det skal siges, at der over hele linjen var indtaget et par genstande, som uden tvivl løsnede tungebåndet.

En mandlig kollega fik sagt noget i retning af: ”Det er sgu da rart, at ungerne har travlt med deres eget sammen med vennerne, så fruen og jeg kan hygge os lidt bag hækken”. Bag hækken! Der blev et øjebliks tavshed, hvor billederne af ham og fruen som hyggede sig, forstyrrede stemningen. Opmærksomheden var skærpet, en enkelt rømmede sig, mens andre stirrede på glasset i hånden. Hvad skal man sige? Den gode mand opdagede for sent hans fortalelse og besluttede sig for at fortsætte frem for at trække i land. Han kunne sagtens have reddet den, ved at sige noget om kølig vin og et stykke kød på grillen, men i stedet hostede han og efter et par sekunders tilløb, fortsatte han med, at det jo ikke var forbudt på egen grund, så længe man ikke forstyrrede naboerne. Kommentarerne var kortfattede, en kvinde grinede lidt for højt og emnet døde lige så stille ud. Det kan være overvældende at forestille sig sin kollega uden tøj på dyrke sex med konen hjemme i haven. Det hænger ligesom ved, når man 3 dage senere taler med ham om fakturaer, der mangler underskrift eller ”Kan jeg lige tale med dig på mit kontor om dit sidste kundebesøg”? Hvor havde konen og ham gjort det henne? På græsplænen? I hængekøjen eller på bænken mellem rosenbedene? Der er ting, man ikke taler om, eller sågar tænker over og sådan er det bare.

Men senere på aftenen efter endnu flere genstande, blev emnet taget op, og det mere end en gang. Hvor frie er vi, og vil vi være ved det? For nogen, jeg tror især mænd, går der lidt sport i at bryste sig. Hvis man kan regne med betroelser en halvsen sommeraften i stearinlysets skær mellem solbrune skuldre, summende myg og dæmpet musik, ja så foregår der langt mere, end de fleste af os nok forestiller os. Det lød til at være en sport at finde hide aways, gemmesteder, til intime stunder. Kvinder og mænd lyttede i tilpas afstand, mens andre blev grebet af sprækken til fortrolighed og bedrevidende fremturede om strande, skove og p-pladser, hvor intense oplevelser tilsyneladende foregik. En charmerende og nydelig mand grinede højt og bedyrede, at En god trekant er bedre end en ond cirkel. Jo, det er det måske nok. Her var alle velkomne sammen med Hr og Fru Danmark.

Sex i det fri. Er det noget, som du taler med andre om, hvis du kender til det? Er det i orden at dække sig ind under ”Vi lever kun én gang”, eller ”Livet skal jo leves en gang imellem”?

 

Nedenstående er hentet fra nettet. Om det stadig er gældende, skal jeg ikke kunne sige.

Fakta: Det står i loven

Ordensbekendtgørelsen:

– Det er forbudt at udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse.

Straffeloven:

– Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil fire år.

/ritzau/FOKUS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *