Skønne Tehætter – Dine og Mine til udlån

Bibliotekerne

Ting tager den tid det nu tager. Nogen gange en rum tid og så lidt længere tid indtil man sukker en lille bitte smule opgivende. MEN, det er nu lykkedes Bibliotek.dk at få registreret min bog; Skønne Tehætter – Dine og Mine. Den blev udgivet i april, og straks sendte jeg de obligatoriske og forpligtede 2 eksemplarer af sted. Det er 8 måneder siden. Ikke et pip mere om det, for nu kan bogen reserveres. Hold dig endelig ikke tilbage. 🙂

I september begyndte jeg på nyt job, og har på den korte tid allerede foretaget et internt skift, så jeg kan med rette sige, at følelsen af at have været lidt på overarbejde ikke er for meget sagt. I dag har jeg en fridag og trods jule-To do-lister, nullermænd og håndarbejdsprojekter alle vegne, ja så fornemmer jeg en lille smule luft og overskud til at vende blikket mod mine egne mål. Hvad er det egentlig, jeg vil med alle mine aktiviteter? Er der overhovedet et større mål eller famler jeg formålsløst rundt blandt garn, stof og alt det andet?

Dagen i dag er god. Jeg har brug for at rydde op, rydde væk og skabe orden. Der er behov for et overblik over, hvad der er akut vigtigt, og hvad jeg vil arbejde langsigtet på. Jeg kæmper hele tiden med balancen mellem at nørde og have blikket rettet mod det, jeg har mellem hænderne og at kigge op og huske på den røde tråd og målet.

Målet er at kunne leve af at skrive bøger og arbejde med håndarbejde. 

Leave a Reply

%d bloggers like this: