Små sager

Nyt bøjlebetræk 

Påskedagene har været skønne og i dag er den sidste. Jeg havde svært ved at falde i søvn i nat. Vendte og drejede mig med tanker om det ene og snart det andet. Til slut hentede jeg min pc og afprøvede lidt forskelligt layout til næste bog. Ud på de små morgentimer lykkedes det mig omsider at falde hen. Det betyder ekstra tidligt i seng I aften.

Jeg går og venter på fysisk bog om tehætterne. Det har jeg muligvis nævnt før. Jeg synes, jeg har ventet i en evighed, men ved godt, at det selvfølgelig er påsken, der har spændt ben for trykkeriet. Med lidt held modtager jeg bogen fredag i denne uge. Men i ventetiden, kastede jeg mig over mit strikke- hækleprojekt til næste bog. Jeg har jo været så heldig at få sponsoreret garn til en bog med opskrifter, hvor jeg vil vise, at det er muligt at strikke og hækle det samme produkt. Mellem os er det et vidunderligt projekt. Sikken en fornøjelse at arbejde i lækre garner, og de oven I købet er gratis. I nat, hvor jeg kun fandt ro i, at tænke i mønstre og projekter, fik jeg ideen til det sidste emne i strikke- hæklebogen. En “tung” idé er byttet ud med en lettere og smukkere. Mere siger jeg ikke, men jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang.

Et andet emne er nyt betræk til gamle bøjler. Jeg elsker simpelt hen, hvordan en kedelig træbøjle skifter udseende til en smuk bøjle.

Her ser du mønsteret Sandkorn i 75% koksgrå bomuld og 25% uld. Hvad synes du om det? Ved godt, at billedet er uskarpt; det udvalgte til bogen må du vente med at se i bogen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: