Snart april

Et sted i Rom 

I 2018 rejste jeg til Rom i påsken. Der var sol, varme, mange mennesker og Rom var smuk. Jeg fik den idé, at fotografere døre. Spørg mig ikke, hvor den idé kom fra eller, hvad det skulle gøre godt for, men besøget i Rom blev til noget mere, end jeg havde planlagt. Fotograferingen gav et fornøjeligt tvist. Der er mange fine, fine døre rundt i bybilledet. Der var tunge, støvede døre, smalle og særlige døre som jeg var nysgerrig på, hvem som gik derind, hvorfor og hvem der var bag dørene. Selv om jeg en gang imellem ventede, fik jeg aldrig svar på nogen af delene, og det er også helt ok. Jeg har ikke brug for svar på alting.

I øjeblikket har jeg lyst til at lukke nogle døre, så der kan blive ro til at koncentrere mig om andre åbnede døre. Der sker for meget og min tid må disponeres anderledes. Jeg vil gerne skrive oftere herinde f.eks. Ting bliver gjort halvt. Det er nok kun mig selv, der har følelsen, men det er tid at tage alvorligt.

Jeg har besluttet mig til at holde en pause fra Instagram. Det er en tidsrøver, og jeg kan ikke lade være med at kigge efter nye billeder og flere likes. Det går ikke. I hvert fald ikke lige nu. Instagram STOP. PAUSE. Real life GO.

Men tak til dig, der læser med her på kanalen. Det er jeg enormt taknemmelig for. Både i Danmark og flere lande rundt om på kloden. TAK.

Jeg beklager de vind og skæve billeder – og døre. Det var sådan det var og blev.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: