Sofia og en ko – En billedfortælling

Jeg er mere eller mindre konstant på udkig efter gode motiver til mit håndarbejde. En ven kom med forslag og nævnte blandt andet en ko. Min noget stivsindet fantasi omkring billedmotiver havde svært ved at se det ske.

I går blev jeg klogere. På Stændertorvet i Roskilde stod nemlig en ko, endog en farvestrålende en af slagsen. Overraskelsen var stor og jeg gjorde klar til at fotografere en af mine medbragte flag-guirlander. Men ak, den var for kort. Hornet på koen fungerede fint som krog, men jeg behøvede hjælp i modsatte ende. Samtidig stod en del mennesker omkring for at fotografere den flotte ko, så gode råd var dyre. Jeg var fast besluttet på at det skulle lykkes.

Sofia hjalp mig. Med hendes umiddelbare nysgerrighed spurgte hun, om hun måtte være med. Jeg bad hende først spørge hendes mor, som sad med en kaffekop lidt derfra.

Sådan gik det til, at jeg alligevel fik mit foto af ko og håndarbejde. At den søde Sofia står så fint gør bestemt ikke billedet mindre vellykket.

God lørdag

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: