Status

I morgen, fredag er det 2 måneder siden, at jeg skrev det første indlæg på bloggen.

Om 3 gange Dagens 3 Påskønnelser har jeg skrevet de 35, som var målet. De 35 kom sig af, at jeg skrev et par gange og besluttede mig for at skrive en hel måned plus de, der allerede var skrevet. Derfor de 35.

I dag har jeg mere eller mindre afsluttet et længere interview, som har ligget længe på min telefon. Jeg har arbejdet siden i morges kl. 8.30 og er i skrivende stund rastløs af stemningen, Færdig. Jeg er høj og forventningsfuld. Der er noget her som er vigtigt for mig.

Jeg har lyst til at skrive hver dag. Sådan har det været siden jeg åbnede bloggen. Der er uden tvivl vejledning til, hvordan og hvor meget man som blogger gør klogt i at fodre læserne. så de fastholdes og ikke skubbes væk, fordi det er for meget og for intetsigende. Men jeg lader hånt om disse ting, for jeg har lyst til at skrive, så det gør jeg. Jeg har haft lysten i mange år.

Det hænder, at verden kører i et tempo med sociale oplevelser, og jeg må stoppe op og erkende, at jeg ikke kan følge med eller jeg ikke kan følge med hele vejen. Så er det hver gang, jeg tænker, at jeg bare skal koncentrere mig om det, jeg gerne vil. Skrive. Jeg skal ikke bekymre mig om alt det andet, for jeg skal skrive.

Om et par klik runder min blog et fire-cifret besøgstal. Om det er lidt eller meget i forhold til så mange andres blog, ved jeg ikke. Men jeg er glad for hver en læser og vil gerne have flere besøg.

Meningen med mine interviews er at udgive dem samlet i en bog, men lad os nu se.

De første 3, som tilmelder sig servicen at få besked, når jeg udgiver ny tekst, bliver tilbudt et interview. Du bestemmer, hvad du gerne vil tale om. 🙂 Tilbuddet gælder til og med søndag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: