Stine Hoelgaard Johansen – Mennesker mødes

Stine Hoelgaard Johansen er strikkedesigner og med i bogen Samtaler om Strik og Hækling. Stine har gennem mange år fremstillet designs til ugebladet Hendes Verden. Dame- og børnestrik, huer, tørklæder, tasker, puder m.m.

I Stines varehus kan du finde hendes designs, hvor også det skønne net kan ses. Men ellers så jeg netop en fin ny bluse med pufærmer og lille hulmønster. Enkelt og smukt. Tag gerne et kig i Stines varehus.

Da jeg i sin tid talte med Stine, fortalte hun mig bl.a. om, hvordan hun strukturerer hverdagen som selvstændig og noget om hvor vigtige hendes forskellige arbejdsområder er. Det er et interessant emne, når man har mange interesser og hobby har udviklet sig til at være et reelt arbejdsliv. Selv om du måske ikke er selvstændig, kan der sagtens drages paralleller til sin egen fritid. Hvordan prioriterer vi vores tid? Hvad er det vi allerhelst vil bruge vores liv på?

Jeg ved godt, hvad jeg helst vil prioritere, men der skal også mad på bordet, så foreløbig er et rugbrødsarbejde nødvendigt. Heldigvis er det et arbejde, jeg er glad for. Men jeg er hele tiden bevidst om mit mål og stigende ønske om arbejdsmæssig selvstændighed. Det handler om prioriteringer.

Hav en super dejlig onsdag.

Leave a Reply

%d bloggers like this: