Tak

Tak til mine læsere 

Mine bøger bliver flittigt læst i øjeblikket. Det er bibliotekslån og bøger, som bliver solgt. Det gør mig utroligt glad, og jeg kan mærke, at der breder sig en ro i kroppen, som måske også handler om en vis lettelse.

Det er nu et par år siden, jeg udgav min første bog, “Bobak Håndarbejde”, hvorefter bøgerne Samtaler om Strik og Hækling og bogen Vimpler udkom næsten samtidigt. En ting er nyhedens interesse, men noget andet er at stå distancen og blive ved med at være interessant. Når jeg sælger en bog eller som i går 3, er reaktionen fuldstændig den samme som for et par år siden. Det giver et lille gib i mig og humørbarometeret stiger flere grader. Jeg bliver ganske enkelt så glad, men også overrasket over, at bøgerne udlånes på bibliotekerne eller købes. Tænk engang, at det er lykkedes mig at skrive 5 bøger om håndarbejde, som alle kan lånes på bibliotekerne landet over. Lidt vildt.

Jeg kan ikke se, hvem der køber en bog på nettet og selvfølgelig heller ikke hos boghandleren, hvilket er helt fint. Men er du interesseret i en af mine bøger, er du velkommen til at høre mig, om jeg har et eksemplar hjemme. Jeg signerer og sender gerne på købers regning. Som regel har jeg en bedre pris end de fleste andre steder.

På www.bibliotek.dk kan du søge på mit navn og reservere bøger. Du bestemmer selv, hvilket bibliotek du vil afhente bogen. Jeg synes, det er en af de fantastiske service, som mine skattekroner går til, og jeg bruger muligheden rigtig tit, både i mit arbejde som lærer, men også til privat brug.

På nettet søger du efter den titel, som du er nysgerrig på. Bemærk, at der kan være forskel på leveringstiden OG priser, når der handles på nettet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: