Tid

Endnu en weekend

Hvad bruger du dagene på denne weekend?

Jeg føler mig lidt doven denne weekend og kunne godt trænge til et spark bagi. Bare ikke for hårdt. Men derudover har jeg nydt at strikke med strømpepinde og afsluttede i aftes en slange, som nu skal have hæftet ender. Da jeg kiggede efter uldrester, løftede jeg ved en fejl låget af en kasse med bomuldsgarn, som har ligget urørt i lang tid. Det var umuligt at lægge låget på igen uden at vælge rester, som nu er blevet til et par strikkede klude. Det er ofte sådan det går hos mig. Jeg bliver afledt og lader det ske, for hvad Søren…. Det går nok. Slangen blev som sagt strikket færdig, og jeg er blevet bedre til at gøre et arbejde færdig. Alting sker, når det skal ske.

Ellers har jeg syet varmepuder med økologiske hvedekerner. En lille variant til risposer og øjenpuder. Hvedekerner, hørfrø og ris…. Jeg ved ikke, hvad det er med mig og disse produkter.

Vel, jeg havde lyst til en kort hilsen. Jeg håber, at du har gang i noget, som du holder af. Det er så absolut tiden til at fordybe sig og glædes over detaljer og det, du brænder for.

God fortsat søndag og du er velkommen til at skrive en kommentar herunder. Jeg har ændret, så du ikke behøver at oplyse din mail, men kan stille spørgsmål, kommentere eller bare hilse på.

Leave a Reply

%d bloggers like this: