Udstilling

Nålepuder 

I sidste uge hentede jeg min udstilling af nålepuder hjem fra Hårlev bibliotek. I hele september kunne man se den beskedne udstilling med de lidt over 20 nålepuder. Udstillingen var ikke særlig omfattende, men lidt sjovt er det at vise sine sager frem.

I aftes skrev jeg ved en indskydelse til Café Åsen i Køge (selvfølgelig beliggende i skoven, Åsen). De udstiller kunst og kunsthåndværk. De var flinke at svare med det samme og fortælle kort om betingelserne. Jeg kunne leje et chatol. 🙂 Det er da opfindsomt og hyggeligt.

Det er ikke billigt at udstille sit håndværk, men på den anden side er det som sagt sjovt og spændende at frigive håndværket og stole på, at verden tager godt imod det. Hvad er det værste, der kan ske? At intet bliver solgt, og der bliver talt grimt om arbejdet. Jeg ved snart ikke, hvad der er værst, for jeg har ikke råd til at smide penge ud af vinduet, og mit skrøbelige selvværd, når det drejer sig om mit håndarbejde, tåler ikke den store negative kritik. Så bliver jeg ked af det. Konstruktiv kritik er hjertelig velkommen. Vi får se, om det bliver en realitet med cafeen i skoen. Foreløbig er jeg positivt stemt for ideen. I min henvendelse skrev jeg, at jeg syr og kreerer flagranker samt nålepuder. Det var åbenbart interessant, men endnu mere interessant for mig var spørgsmålet om der ikke også var noget med tehætter. Jamen altså…. tænk engang at blive forbundet med en af mine bøger.. Det er et blødt punkt i mig, og jeg bliver inderlig glad.

 

Jeg glemte at tage billeder, da jeg satte udstillingen op, men huskede det i sidste uge, da jeg tog den ned. Lyset var desværre ikke godt, så her er et par af introduktionen.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: