Vidunderlige Nålepuder i Hendes Verden

Mandag, uge 23 og min seneste bog om nålepuder er med i ugebladet Hendes Verden. Wau, hvor skønt. Jeg håber, at det vil kunne mærkes hos alle os, der medvirker i bogen. Jeg håber, at bogen bliver taget godt imod.

Denne fase lige efter udgivelse af ny bog giver anledning til ambivalente følelser. På den ene side er jeg jublende af glæde og ydmyg stolthed, på den anden side endnu mere ydmyg og genert ved de mange opslag, jeg poster ud på de sociale medier. Det ligger snert op af rendyrket lede, at gøre opmærksom på mig selv hver og hver anden dag. Det hjælper ikke en pind, at jeg sagtens kan se det nødvendige og fornuftige i at pege pilen mod egen navle.

Men det er SKØNT, at Hendes Verden havde lyst til at vise bogen frem. Bogen kan købes ved at tage kontakt til mig her eller gittebobak@yahoo.dk eller hos Saxo.com. Køber du direkte hos mig bliver bogen signeret, hvis du ønsker det. Den koster 200kr

Nyd bladet og nyd pinse mandag. Vi ses lige pludselig et rart sted.

Leave a Reply

%d bloggers like this: