Vimpler

En beslutning er taget.

Min bog, som forhåbentlig meget snart er færdig til udgivelse har omsider fået en titel. Ganske enkelt Vimpler. Mange betegnelser og iderige sætninger har været i spil, men selvfølgelig skal den hedde Vimpler og ikke andet.

Sådan en beslutning tager tid og skal omkring en del nætter, hvor der er sovet på forslaget, men Vimpler har summet et stykke tid nu. Sådan bliver det. Det er det eneste rigtige.

Baggrunden for beslutningen er taget, fordi 1) Det er dét, bogen handler om. 2) Titlen er god at huske end en længere. 3) Ved gennemgang af bibliotekets hylder med bøger om håndarbejde, virker det som et godt valg. 4) Summen af de mange ideer, der har været i spil, lander på det indlysende, nemlig Vimpler.

Arbejdsprocessen er i sit sidste stadie. Glæden ved at fremstille vimplerne er afløst af administrative opgaver. Noget, der trækker i langdrag, da der hele tiden er dele, som skal gøres om eller mindre detaljer, der skal redigeres. Også i det praktiske med vimplerne. Denne del af at skrive bog tager mindst lige så lang tid som vimplernes fremstilling. Det er én lang evaluering.

Men det bliver godt og bogen hjertelig fin. Jeg glæder mig til at melde ud, at den er klar.

Det var alt herfra i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: