Visit mit kreahjem

Åbent hus – Kreahjemmet

Det er snart jul og vi har tradition for julemarkeder i stor stil. Sidste år havde jeg bod på julemarkedet ude i skoven, på Åsen i Køge. Det varede en hel weekend. Lidt koldt, når nu sandheden skal frem, men stadig sjovt og rigtig flot besøgt.

Sådan bliver det ikke i år. I stedet har jeg besluttet at tage skeen i egen hånd og inviterer til åbent hus, hvor her samtidig er dejlig varmt.

Fra på søndag d. 29. november og frem til jul holder jeg åbent hus med mine krea-sager. Det er nødvendigt at aftale et tidspunkt, både af hensyn til, at jeg er hjemme og af hensyn til Corona og for mange mennesker på samme tid. Jeg er sikker på, at det kan fungere fint.

Her vil være Handmade i Strik – Hækling – Syning – Bøger og små sager. Gode unikaer til gaveideer og prisniveauet er venligt.

Tag din veninde, søster, datter eller en helt anden under armen og kig ind. Det er en skøn tur ud til Strøby Egede/ Køge.

Skriv eller ring på 40962421. I denne uge har jeg mulighed for at svare eftermiddage og aften.

Jeg håber virkelig, at du har lyst at komme forbi, og husk, det er gratis at kigge.

Der er kaffe på kanden, håndsprit og masser af hjerterum.

Leave a Reply

%d bloggers like this: