World Wide Knitting Day 13.-14. juni 2020

Tiden løber stærkt i øjeblikket. Det hænder oftere end ellers, at jeg må stoppe op for at kunne følge med. Jeg har brug for at reflektere over boldene i luften og skrive flere notater i kalenderen.

Jeg har kigget lidt fremad i et forsøg på at være på forkant. Det drejer sig om Den Internationale Strikkedag eller på fremmedsprog World Wide Knitting Day.

Jeg har i noget tid funderet over, om jeg skulle stable en dag på benene, denne særlige strikkedag verden over. Det kunne være enormt sjovt at være primus motor for en ny mærkedag i lokalområdet. Ideerne har været vendt og drejet. Skulle det være for hele Stevns? Eller kun for lokalområdet? Skulle jeg alliere mig med en kunstmaler, der bor på en præstegård og har en kæmpe have? Eller skulle jeg kigge på forsamlingshuset længere nede af gaden.. eller tale med folkene i Solgårdsparken? Masser af muligheder.

Men jeg har meget andet om ørerne og har besluttet, at det må foregå i et andet tempo. For at undgå halve og ugennemtænkte løsninger, inviterer jeg ganske enkelt hjem i min egen have. Vi kan sagtens sidde en del, men det bliver en mindre målestok end de andre muligheder. Det skal prøves.

SÅ …. d. 13. og 14. juni mellem kl. 10.00 og 16.00 er du inviteret til : 

International Strikkedag på

Nimgårdshaven 14, 4600 Køge, Strøby Egede. 

Mere info følger nærmere datoen, men medbring strikketøj og godt humør.

Indtil da strikker og hækler vi videre med hver vores.

              ***********************************

Hvis du gerne vil modtage nyt fra www.gittebobak.dk, kan du tilmelde dig på forsiden i højre hjørne. Mine indslag er som oftest af kortere karakter. Du kan til enhver tid framelde dig.

Leave a Reply

%d bloggers like this: